joi, 14 martie 2013

Incepand de astazi, o veste buna pentru fanii Google plus: Fanslave ne ofera posibilitatea sa facem bani si oferind plusuri pe Google+.

Fanslave este o platforma care ofera posibilitatea, celor care doresc, sa-si mareasca numarul fanilor pe Facebook sau Twitter contra unei sume de bani, iar noua, celor care vrem sa facem bani pe internet, ne permite sa castigam bani oferind aceste like-uri, plusuri sau follow, ori sa vizionam clipuri pe youtube sau sa crestem traficul unor site-uri.

Cum functioneaza Fanslave? Te inscrii (poti sa o faci acum apasand aici), apoi in meniu, la "Your account", vei gasi in jumatatea superioara a listei care se deschide, cinci posibilitati de castigare a banilor:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google plus
  • Youtube
  • Traffic

O a sasea posibilitate de castig este cu ajutorul afiliatilor. Afiliatii sunt persoane care se inscriu pe site ca urmare a recomandarii tale. Pentru fiecare persoana pe care o convingi sa se inscrie in sistem primesti 15% din suma pe care o castiga ei pe intreaga perioada cat raman clienti ai Fanslave.

Suma minima pentru retragere este de 15 euro, platibili prin Paypal sau Payza! Pentru fiecare actiune (respectiv Like, Follow, G-plus, vizionare de clip sau vizionare de site) primesti un numar de credite. Ca sa ajungi la 15 euro, trebuie sa aduni 3000 de credite, adica 2 credite=1 cent.

In plus, din cand in cand se organizeaza concursuri pentru cei mai activi membri, la care premiile sunt de la 500 de euro pana la 5 euro.

Daca nu v-ati inscris deja, o puteti face folosind bannerul de mai jos! make-money-468x60-2

8 comentarii:

  1. As folosi ca si schimb de like-uri daca merge.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merge, daca "lucrezi" pana castigi ceva bani pentru like-urile pe care le dai tu, apoi banii astfel castigati ii reinvestesti in like-urile altora. Dar exista si alte site-uri care lucreaza exclusiv pe schimb de like-uri, poate o sa scriu in curand despre ele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite aici si o dovada plata personala primita de la FanSlave: http://bani-net-azi.ro/fa-bani-cu-facebook-si-fanslave/

    RăspundețiȘtergere
  4. Aici va las si dovada de plata pentru neincrezatori Dovada plata FanSlave

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am cont pe google + cum stiu cati bani am acumulat?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum fac sa castig bani? Avand cont google+

    RăspundețiȘtergere

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates