vineri, 5 iulie 2013

Update 2015: wiy.ro au disparut si ei din online!

Am descoperit de curand o noua retea de afiliere care are o oferta buna, pe care o voi analiza in continuare. Este vorba de Reteaua de Marketing afiliat Web Is Yours.

Conform DEXonline,
  • AFILIÁT, -Ă, afiliați, -te, adj. (Adesea substantivat) = Alăturat, subordonat unei organizații, unei instituții, unei societăți. 
  • AFILIÁ, afiliez, vb., I. Refl. (Despre organizații, instituții etc.) A se alătura altei organizații, instituții etc., stabilind raporturi de subordonare sau de colaborare.
Marketingul afiliat inseamna, de fapt, ca o persoana, in calitate de afiliat, face reclama unui produs al unei companii, pentru fiecare vanzare care se face datorita acelei reclame el primind un procent sau o suma fixa. Exista cateva companii puternice care au platforme proprii de afiliere. Pentru celelalte companii mai putin puternice, au aparut diverse platforme de afiliere, care ofera suportul fizic pentru a organiza activitatea de marketing afiliat, mijlocind raporturile de colaborare dintre afiliati si comercianti. 

Una din aceste platforme de afiliere, care functioneaza cu succes pe piata din Romania din martie 2013, este Reteaua de Marketing afiliat Web Is Yours. Cum castigam bani cu Web Is Yours?
Mai intai, trebuie sa te inscrii accesand link-ul urmator: Web Is Yours. Dupa ce devii afiliat, trebuie sa te inscrii la cel putin o campanie, pentru care vei primi o serie de unelte de promovare, cum ar fi bannere sau link-uri. Din acest moment, cat castigi depinde doar de tine: pentru fiecare client pe care il vor primi comerciantii ca urmare a recomandarii tale, tu vei primi un procent din contravaloarea comenzii sau o suma fixa. (modalitatile de a promova campaniile la care te inscrii sunt prin blogul personal, prin pagini de facebook, grupuri de facebook, twitter sau alte retele sociale. ATENTIE insa la politica antispam a companiei).


Banii pot fi retrasi cand se aduna minim 100 de lei (exclusiv TVA), iar pentru ridicarea primei plati facute de Web Is Yours, afiliatii vor primi un contract de comisionare. Banii se ridica din contul bancar specificat de catre afiliat in contractul semnat cu Web Is Yours. Pentru persoanele fizice, din suma castigata se vor reţine taxele şi impozitele conform legislaţiei în vigoare.
Cea mai avantajoasa campanie din sistem, Afiliere Web Is Yours, ofera 10 lei pentru fiecare afiliat nou si 500 de lei pentru fiecare comerciant nou care lanseaza o campanie in reteaua WIY! Asa ca nu mai pierdeti timpul! Inscrieti-va acum!

Daca vreti sa aflati mai multe informatii, accesati Blogul Web Is Yours.

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates