duminică, 7 octombrie 2012


Iată câteva concluzii reieşite după prima lună de joc dungeons&treasures.com, care vă vor ajuta să nu faceţi greşelile pe care le-am făcut eu şi să faceţi mai mulţi bani reali din acest joc, într-un timp cât mai scurt.
  1. La finalul lunii, tot aurul adunat (gold în joc) se va transforma în DT$, care apoi poţi fie să-i reinvesteşti în joc, fie să-i transformi în euro, la un curs de schimb de 1DT$=0,7 euro.
  2. La finalul lunii, personajul tău este resetat. Aşa că în ultima zi, după ce ai parcurs aventura din ziua respectivă, vindeţi tot ce se poate: arme, armură, etc.
  3. În timp ce exploraţi temniţa / catacomba, fiţi cu ochii în patru, pentru că pe jos puteţi găsi : grămezi de aur, articole de echipament, cărţi cu vraji, chei, etc.
  4. Tot în timp ce vă jucaţi, indiferent în ce secţiune a jocului, fiţi atenţi în partea de sus şi în partea lateral-dreapta a site-ului, pentru că din când în când apar diferite figurine (luna aceasta apare fie un suriken, fie un coif, care clipeşte până daţi următorul click, aşa că atenţie!). Când observaţi o asemenea figurină, daţi click pe ea. Veţi primi nişte bilete de loterie care se răzuie la secţiunea Contest --> Contest clicks.
  5. În temniţă (dungeon), pe lângă aur şi chei care deschid diverse uşi, mai găsiţi alte tipuri de chei, care deschid cufere cu aur, dacă mergeţi la secţiunea: Place --> Chests room!
Exploraţi toată temniţa, ca să nu pierdeţi nimic.

Şi încă un pont:  dacă, atunci când exploraţi temniţa, daţi click pe harta cea mică din dreapta imaginii, vi se extinde harta şi puteţi avea o privire de ansamblu asupra întregii temniţe. Uneori ajută!

Dacă încă nu v-aţi făcut un cont, vă invit acum să intraţi pe dungeons-treasures.com şi să câştigaţi bani reali jucându-vă!
  

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates