luni, 5 noiembrie 2012

O să vă împărtăşesc o serie de impresii, pe scurt, despre câştigul obţinut în cele două jocuri, culese din experienţa primelor 2 luni (aproape).

  1. Anno177.com: 2 euro
  2. Virtconomics.com: 0 euro
Diferenţe notabile:
  • În anno1777, timpul de luptă este fix: 20 minute. În Virtconomix, acesta variază, în unele situaţii (rare) poate fi şi de 20-25 minute, de cele mai multe ori este peste 30 minute. Asta înseamnă că la 2 bătălii în virtconomics, facem 3 în anno. Avantaj anno!
  • Munca: la anno îţi oferă bonus de 25 RON pentru  5 zile consecutive lucrate. În virtconomics bonusul de la stat este băgat în plata curentă, dar nu mi se pare atât de mare ca la anno. Avantaj anno
  • Cursul de schimb este mult mai avantajos în anno. Spre exemplu, 1 aur este aproximativ 38 de RON, iar un euro este aproximativ 3,5 aur (asta înseamnă că poţi face 1 euro cu aproximativ 150 RON, pe care îi faci lejer numai din muncă şi lupte în 5 zile). În virtconomics, 1 aur este aproximativ 33 RON, cu o limită minimă de 5 aur / tranzacţie, iar un euro este 52 (cincizecişidoi) aur. Scump, foarte scump. Asta înseamnă că cu 150 RON, faci cam 5 aur, adică 0,1 euro (aproximativ). Vă las pe voi să spuneţi care este mai avantajos la cursul de schimb!
  • Un inconvenient (major pentru unii, minor pentru alţii) la anno este că trebuie să-ţi validezi contul (vezi aici cum). La virtconomics nu trebuie să validezi nimic.
Alegerea o faceţi voi, în funcţie de preferinţe şi, eventual, experienţa cu diferite jocuri. Dacă nu v-aţi înscris încă, o puteţi face apăsând pe unul din bannerele de mai jos şi începeţi să câştigaţi bani reali din jocuri!


13 comentarii:

  1. la draq cu virtconomics !! 1500 Ron ca sa scot niste amarati de 5 euroi? :|...
    Anno1777 Rullez! Si anno1777 sigur plateste, o cunostiinta de-a mea care joaca la zi si are 46 de ani, o castigat 3000 de euro!! dar o investit 250 euro... si inainte sa faca astea, o castigat si el la inceput vreo 10 euro... fara sa investeasca nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum am spus si mai sus ... Alegerea o faceţi voi, în funcţie de preferinţe şi, eventual, experienţa cu diferite jocuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. E o prostie "virtconomics" asta,si o cazatura economia din el.Adminu ala e un ordinar fraier si prostii pun botu si baga bani in el degeaba.De aia e pustiu pe acolo.Mai normal ar fi sa nu mai intre niciunu.Bine ca nu am apucat sa mai bag si eu bani in el...

    RăspundețiȘtergere
  4. mai da si tu ceva nou din anno ,mai actualizeaza datele. 50000 schimb ron in gold si bonus 0.66, virtconomics teapa . eu joc anno de 1 an si va spun ca este teapa, numai sa joci de placere atunci da
    ca sa castigi in anno trebuie sa bagi vreo 200 euro sa iti iei gradul mare sau sa cumperi vreo insula si asa da iti scoti banii in 2 3 luni . cine vrea sa joace sa faca cont pe >
    http://www.anno1777.com/index.php?i=224708
    si o sa va explic eu cum se joaca real nu asa ce va explica domnul de mai sus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea inteleg ce spui cu "50000 schimb ron in gold si bonus 0.66, virtconomics teapa". Nu am mai pus nimic de anno pentru ca mi se pare ca de ceva vreme este abandonat. Iar limita de retragere de 50 de euro mi se pare ca depaseste bunul simt. In schimb din virtconomics am scos deja 15 euro fara nicio investitie ... Dar cine vrea sa joace anno sa apeleze cu incredere la @referate electronica. Eu joc mai departe virtconomics!

      Ștergere
  5. MarketGlory este un joc de strategie,
    in care aveti posibilitatea de a va
    converti moneda virtuala in bani reali.
    Este un joc de browser online,
    prin urmare nu trebuie sa va instalati
    niciun program suplimentar pentru a juca.
    Este unul dintre putinele jocuri de business
    in care sunteti rasplatiti pentru
    activitatea zilnica. Fiind un joc de simulare,
    va ofera posibilitatea de a lupta, de a munci,
    de a deschide companii si de a porni razboaie.
    Este un joc foarte complex si cu cat jucati
    mai mult, cu atat veti avea mai multe
    optiuni pentru dezvoltarea personala.
    http://www.marketglory.com/strategygame/simex

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut tuturor!
    Succesul virtconomics il asociez cu iesirea la pensie. Mai degraba incercati Proeconomica. Erau baieti seriosi si atenti la clone. Clonele, pentru cei ce nu stiu, trag in jos astfel de jocuri, pana la faliment.

    MarketGlory - ca l-am vazut mentionat mai sus (proiectul unui fost dumnezeu pe anno cu vreo 5 ani in urma; cand a parasit anno ajunsese la un total de vreo 40 sau 70 mii euro, retragere), la inceput era mare teapa, nu stiu daca a ramas la fel.

    CashTown, e pentru cei care n-au ce face cu banii sau sunt cu adevarat pasionati de jocurile de acest gen. Nu l-am incercat pentru ca o stiu din sursa SIGURA. Daca iti place sa iti versi banii investiti, in buzunarul adminului&prietenii, GO AHEAD! Are acelasi admin-developer minunat ca si anno.

    Anno era un joc foarte frumos, pe care il jucai in primul rand de drag si abia mai apoi pentru bani. Pana cand lacomia adminului a stricat totul.

    Am jucat anno vreo 2 ani si ceva. Am prins cele mai importante schimbari si utilizatori consacrati, am incercat toate strategile posibile in joc. Pot sa spun pe bune, ca stiu cu ce se mananca.

    Era un joc in care puteai face bani fara sa fi investestit nimic mai mult decat timp (evident ascultand povetele celor cu experienta). Daca investeai 100 de euro, in cateva luni erai pe profit (investitie deja amortizata, evident).

    Puteai sa iti alegi propria strategie: lupta-vanzare sclavi-munca- bonusuri, propria companie, rabzboaie, precupetia de sclavi profitabili si vanarea celor pe moarte (urmau a fi stersi pentru inactivitate si mosteneai companiile si sclavii lor), insula, actiuni la joc...aveai de unde alege cum sa-ti petreci timpul.

    Sclavii profitabili, erau pentru unii THE REAL DEAL. Doar se logau saptamanal/lunar sa ii re-blocheze ca sclavi ai lor, si castigau de pe urma lor si 2-300 de euro/luna. Cel mai profitabil sclav s-a vandut cu 1500euro. CASH. Asta pentru ca el castiga un ceva acolo, in fiecare SECUNDA.

    In fine, admin a considerat ca e mai bine sa nu se mai mosteneasca nimic de la "morti"(companii, case, sclavi). Ca asa ii mai intra lui bani in buzunar. Nu stiam de ce dintr-odata, erau de vanzare anumiti sclavi foarte profitabili... evident "apropiatii lui" stiau ce urma sa se intample, si ca sa nu le para rau, i-au scos la vanzare pentru restul fraierilor. Pe niste sume FRUMUSELE.

    Actiunile la fondul jocului erau ceva serios (pret de vanzare de la admin: 1 euro/buc), pana cand le-a inmultit cu nu stiu cate zero-uri in coada. Lucru care a dus la devalorizarea lor :pretul lor pe piata a scazut de vreo 3-5 ori (0.20euro) si devenise si amortizarea si profitul mult mai greu de atins. Si nu asta ar fi problema cea mai mare, cat era ca apareau peste noapte jucatori cu zeci de mii/sute de mii de actiuni. Evident, luate direct de la admin (deci actiuni din pix) la 50% din pretul pietei. Bani pe care adminul ii scotea din joc - banii incasati cash+devalorizarea celor din joc.

    Sa nu mai spun de cele cateva conturi fantoma ale lui, cu puteri divine, care "tineau in frau" cursul valutar.

    A marit pragurile gradelor militare, ceva de speriat. Si parca nu asta ar fi fost asa deranjant, daca nu isi anunta dinainte "apropiatii" sa-si ia gradul de General dinainte de "supriza". Doar ca sa faca economie. Ca dupa noile modificari, de la soldat la general te costa cam 1500 de euro dintr-un foc, adica sa le iei pe toate in 10 razboaie CONCOMITENTE (razboiul tine 24h): mai intai dai in ele de locotenent, apoi comandant ...general. Altfel, te costa muuult mai mult.De ce sa aiba apropiatii grade maxime? Aaaaa pentru ca sa detina cam 90% din regiunile de pe anno. Care bineinteles, nu erau de vanzare - le exploatau continuu, pana au facut stocuri IMENSE de materii prime. Restul jucatorilor, multi dintre ei, investitori, se bateau precum chiorii pe cateva regiuni pana la ultima resursa. O regiune proaspat iesita din razboi, beneficia de protectie 1 luna. A micsorat-o la zile (determinate de numarul de damage (K), cu care fusese cucerita).

    RăspundețiȘtergere
  7. Insulele le vindea adminul la 100-200 euro, in functie de amplasare pe harta lui proprie (care n-are a face cu cea reala, la nici o scala), cate 2-3 la cateva saptamani. Cine avea bani in cont, cumpara imediat si repunea in vanzare la supra-pret. Business. Pana la ultimul calup de insule, pe care le-a vandut la pret preferential "apropiatilor"- s-au mai imbogatit putin, ca erau taaaare saraci...

    A reparat admin un bug vechi de 5 ani, pregatiti sa faca bani din asta, au fost "apropiatii".

    Picatura care a umplut paharul nu a fost nici asta, si nici ca le-a dat AVERI in CashTown inainte sa-l lanseze ca sa fie barosani baietii si sa tina ei economia dupa bunul plac, ci ca incepuse sa pice serverul exact cand nu mai faceau fata/pierdeau prea multi bani in razboaie.

    Pe anno, razboaiele sunt cele mai palpitante dar necesita si cea mai mare investitie. Daca mai e o ora pana la finalul razboiului si "pica serverul" fix atat, nu e remiza, nu e rollback, e doar castigator cine are mai mare damage in secunda respectiva. Una e sa pierzi 10-200 euro pt. ca esti incapabil/nu ai avut o strategie buna, si alta e bataia de joc, si pe fata.

    Toate cele enuntate mai sus, au determinat majoritatea jucatorilor sa renunte la anno. Ce a ramas, sunt cei care nu cunosc toate dedesubturile, si clonele (in proportie de cel putin 60%).

    Un joc ridicat de adevaratii jucatori si investitori, de care s-a ales praful, din lipsa de bunsimt si prea multa lacomie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar, pentru cei insistenti/pasionati, interesati de clasica strategie munca-bonusuri-lupte sau companie, dau cu mare drag cateva sfaturi ca sa sa faceti bani repede, evitand greselile unui incepator:


    1. Ti-ai facut cont. Muncind ZILNIC (la fiecare 24h), iti creste punctajul economic (PE), care e maxim 100, si creste cu 2puncte si scade cu 1 punct, zilnic. Pana nu ajungi la cel putin 70 PE, NU ARE ARUNCA BANII pe haine (fie si q1). PE, puterea(mancare+/haine+/vin+/casa+/ziare) si salariul pe ora, influenteaza productivitatea ta.

    2. Daca nu lupti in razboaie, nu da banii pe arme. Fiecare arma, in functie de cate stele (q) are , rezista un anumit numar de lupte. Esti atacat, ti se consuma arma/armele de aparare, ataci, se consuma cele de atac. Incepatorii nu au ce cauta in razboaie(cea mai buna metoda de tocat bani).

    3. Nu cumpara mancare.

    4. Ai grija la comisioanele si taxele in vigoare adoptate. Verifica zilnic daca si cat s-au modificat.

    5. Transportul pe jos (mergi) iti scade puterea la 10%.

    6. Daca te paste curiozitatea, verifica daca in regiunea in care te deplasezi (orasul), exista jucatori/locuri de munca. S-ar putea sa pierzi timp si sa uzezi mijlocul de transport, degeaba.

    7. Doar la vin - verifica pe piata toate stelele (q1, q2, q3, q4,q5) pretul si puterea pe care ti-o ofera. Posibil sa gasesti aceeasi putere la un pret mai mic.

    8. Casele pentru inchiriat (imobiliare) - verifica toate paginile - candva nu erau afisate in ordine crescatoare preturile. O casa q5, la 1leu/zi sau 0,88lei/zi iti ofera aceeasi putere - alege-o pe cea mai ieftina.

    9. Ai inchiriat/ cumparat o casa - mergi la prima pagina si MUTA-TE in ea. In decursul a 24h primesti puterea ei.

    10. Vinul, ziarele si pachetele putere sunt singurele care ofera puterea instant. estul o primesti in decursul a 6 ore (mancare) sau 24h

    11. La fel ca si armele, nu cumpara pachete putere daca nu ai treaba cu razboaiele.

    12. In razboaie, ai damage maxim (100), loveste de 3 ori, pana ajungi la 72-79 putere si ia un pachet de 0.25euro, si tot asa. Nu lovi sub 70 putere, decat daca vrei sa dai din putere.

    13. Companiile - verifica mereu locurile de munca valabile si seteaza salariul minim peste maximul de pe piata, sau asteapta pana se ocupa daca il setezi mai mic. Verifica mereu stocurile de materii prime, sa nu ramai pe zero/insuficiente. Utilajele q1 sunt uzate integral de muncitorii cu 100% productivitate.

    14. INVATA SA CALCULEZI cea mai buna strategie. Daca esti incepator, vezi cand e mai profitabil sa bei vinul (1/24h): inainte sa muncesti sau inainte sa lupti. Dupa ce bei vinul, primul lucru pe care il faci e sa-ti iei bonusurile de pe prima pagina.

    15. Puterea influenteaza productivitatea si veniturile de orice fel (mai putin cele din actiuni).

    16. Nu arunca banii pe actiuni la companii.

    17. Daca vrei sa fii administratorul unei companii e de ajuns sa fii actionarul majoritar. Cel mai sigur e sa ai 501 actiuni.

    18. Daca te duci pe o insula, vorbeste mai intai cu guvernatorul/proprietarul ei. Unii s-ar putea sa nu te accepte ca cetatean (trebuie sa depui cerere). Daca nu esti cetatean, nu poti munci/lua bonusuri.

    19. Nu iti deschide/cumpara companii pe insula ca nu iti apartine. Proprietarul poate face cam ORICE.

    20. Daca primesti kick de pe insula (ridicare cetatenie), revii automat la cetatenia initiala (romana).

    21. Pe insula, proprietarul poate modifica in orice clipa taxele. Verifica inainte de a vinde ceva pe insula lui. Orice problema ai, i te adresezi politicos intr-un nesaj privat.

    22. Daca un jucator nu e roman, poti comunica cu el in engleza(e limba pe care o cunosc aproape toti).

    23. In principiu, de pe un calculator si sau IP se pot loga 1, maxim 2 useri. Altfel, risti sa pierzi contul cu tot ce ai pe el.

    24. In adresa browserului, este KEY=.... Nu lasa pe nimeni sa iti vada/ copieze key-ul.

    25. Nu fa clickuri dese. Lasa sa treaca macar 1 secunda de la refreshul paginii. Ti se va suspenda contul pt 60 minute, cel putin.
    Spor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Procedura de preluare a jocului a inceput pe 1 Aprilie 2014 (nu e nici o gluma) si s-a incheiat pe data de 5 Iunie 2015. Incepand de la data de 5 Aprilie 2015, in joc s-au facut peste 150 de modificari si reparatii de catre noua administratie. Printre ele enumeram urmatoarele mai importante:

    -conturile nu se mai sterg dupa doar 30 de zile de inactivitate , ci dupa 60 de zile de inactivitate (deci va puteti face concediile linistiti ca va veti regasi conturile functionale)
    -taxele forfetare la firme sunt incluse acum in pretul de vanzare a produselor
    -divdendele nu se mai platesc la retragerea banilor din firme, ci in omentul vanzarii produsului (deci actionarii la firme in sfarsit pot castiga bani de pe urma actiunilor detinute)
    -recrutii (fostii sclavi) si afiliatii sunt mai profitabili daca detin actiuni la firme
    -in urma razboaielor purtate nu mai castigi doar regiuni cu resurse, ci castigi si cetateni (luptatorii ramasi pe regiunea pierduta in razboi, sunt capturati de tara castigatoare)
    -in fiecare zi primesti bonus in aur pentur fiecare regiune detinuta, in functie de punctele de damage date in razboaiele din ziua precedenta)
    -multe alte modificari ...
    Pentru a vedea toate modificarile, puteti sa va creati cont, chiar cu acelasi nume pe care l-ati avut in trecut (daca ati avut cont vreodata) si cititi INSIDER-ele publicate in ultimii 2 ani. Puteti folosi orice link de afiliere doriti sau puteti intra direct de pe prima pagina, fara nici un link de afiliere http://www.anno1777.com

    RăspundețiȘtergere
  11. e interesant jocul. merita jucat. mai este un joc la fel de bun , cistigi bani reali, nu trebuie sa astepti minute in sir la lupte, cistigi instantaneu,bonusuri mari la cresterea in nivele, admin activ,saritor sa te ajute. are chat online unde poti comunica cu jucatorii online, bonusuri. merita incercat. cine vrea sa se inscrie https://www.goldenbattles.com/referrer/dublup731

    RăspundețiȘtergere

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates