marți, 22 ianuarie 2013

Da, acum se poate si in Romania. Din linistea caminului tau, poti face bani pe net (nu cat sa te imbogatesti, dar de o pereche de pantofi pe luna sigur faci daca te ocupi putin de treaba) doar rezolvand sarcini simple.
Posibilitatile de castig sunt de la 0.01$  pentru 2-3 click-uri pana la 50$ pentru sarcinile mai dificil de rezolvat (cateva zeci de click-uri plus cateva sute de apasari de taste :) ).

Si, bineinteles, poti castiga cate 0,10$ pentru fiecare prieten adus in sistem!

Daca va inscrieti ACUM apasand AICI, primiti si un bonus de inregistrare de 5$! Nu uitati sa validati inscrierea (veti primi un mail cu un link pe care trebuie sa dati click - daca nu va apare mesajul in inbox, cautati-l si in Spam), apoi sa va completati datele pentru a putea primi sarcini! Daca nu completati datele personale, nu va veti califica pentru a primi sarcini!

UPDATE 31.03.2014: Am primit prima plata de la Viespar, in curand vine si a doua!


Iata cum functioneaza:
1. Iti faci un cont gratuit pe site (intra aici pentru a-ti face contul gratuit!);
2. Primesti pe adresa de e-mail si in contul personal diverse misiuni (micro-taskuri);
3. Din cateva click-uri, rezolvi misiunea si primesti imediat banii in cont;

Un interviu cu fondatorul acestui site poate fi urmarit AICI

Foarte important: sistemul va aloca taskuri in mod automat, pe criterii de performanta. De exemplu, primesti prioritate in alocarea de taskuri daca ai profilul completat corect si complet, daca ai inceput deja sa-ti formezi o echipa sau daca ai rezolvat deja in mod corect taskuri care ti-au fost alocate de sistem. Dupa rezolvarea unui numar relevant de taskuri, sistemul iti va genera o nota (indicele general de reputatie), in baza careia se va determina frecventa cu care iti vor fi alocate taskuri noi.

Indicele general de reputatie va creste sau va scadea in timp real, in functie de o serie de parametri. Spre exemplu, daca iti sunt atribuite de sistem taskuri pe care accepti sa le rezolvi, dar nu le completezi, acest indice scade, lucru care va atrage dupa sine diminuarea probabilitatii ca sistemul sa-ti aloce un task nou in perioada urmatoare.

Utilizatorii seriosi primesc ceea ce merita, adica mai multe taskuri, implicit mai multi bani.

Dupa ce te inregistrezi pe site, primul lucru pe care il poti face este sa-ti completezi profilul cu celelalte informatii necesare (locatie, sex, etc.). Este nevoie de acestea pentru a te califica in obtinerea de taskuri. Pasul urmator este realizarea unei echipe. Pentru a face acest lucru, trebuie sa trimiteti linkul dumneavoastar personal (il gasiti in cont) tuturor persoanelor care considerati ca ar fi interesate de acest sistem. O varianta mai usoara este sa publicati linkul pe facebook sau sa-l trimiteti prietenilor de pe Yahoo Messenger. Pentru detalii privind echipele, accesati pagina programului de afiliere Viespar.

Poti castiga bani si fara o echipa, insa este mai greu:

Cati bani poti castiga prin Viespar.ro?
Cel mai corect raspuns este "in functie de cat muncesti". Totusi, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le intelegi inainte de a te inscrie in acest program. Viespar.ro este un site de micro-taskuri, usor de realizat in timpul liber. In majoritatea sistemelor de tip PTC (Pay-to-click) primesti intre 0.001 si 0.015 dolari pe click. Pe Viespar.ro plata medie este de 0.05 dolari, adica primesti chiar si de 50 de ori mai multi bani.

Chiar si la acest nivel, nu este inca un sistem suficient de dezvoltat (nici macar in SUA) astfel incat sa poti castiga sute de dolari pe luna numai din realizarea acestor taskuri. Prin programul de recomandari, se poate insa ajunge la aceste sume, pentru ca primesti un procent si din incasarile realizate de cei care lucreaza in echipa ta.
Cum pot sa primesc banii castigati?
Pentru incasarea banilor acumulati in contul Viespar.ro este necesar sa atingi pragul minim de 100 USD, dupa care sa trimiti o solicitare de plata pe adresa de e-mail plati@viespar.ro pana in data de 15 a lunii in curs. Banii sunt platiti catre tine in termen de 7 zile. Daca intr-o luna nu acumulezi suficienti bani pentru extragere, suma se trasnfera pe luna cealalta, astfel incat nu pierzi nici un cent.

Daca esti persoana fizica, la prima plata se incheie un contract de comision pe baza caruia primesti banii. Pentru taxele catre stat, ti se scade impozitul de 16% din valoarea comisioanelor. Daca esti persoana juridica, esti platit pe baza unei facturi, dupa ce se incheie contractul.

47 de comentarii:

  1. Ai ceva dovezi de plata. Nu prea am incredere in site-urile romanesti. Marea majoritate sunt numai tepe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O varianta mai buna este urmatoarea http://www.marketglory.com/strategygame/legionaru9105
      Faci bani sigur

      Ștergere
    2. mie nu imi raspund la e-mail sau postari pe facebook...orice. au trecut 2 luni si nu imi raspunde nimeni la intrebari. unde-i seriozitatea? primesc task-uri de 1 cent...din vizionat reclame castig mai bine si nu pierd atata timp. am incasat deja bani de pe site-urile unde vizionezi reclame si esti platit pentru asta. platesc mai bine pentru timpul pierdut, iti dau banii mai repede, la fiecare 2-4 $ facuti si ne-impozitabili. eu am incasat deja de mai multe ori...lazar_marina@yahoo.com daca vrei sa te inscrii si tu pe site-urile respective si sa castigi cu adevarat si mult mai udsor, mai simplu

      Ștergere
    3. dar unde iti introduci contul bancar pe viespar? nu apare nicaieri. asa esti platit nu?

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Se castiga daca ai rabdare , nu mult, dar e destul de ok daca nu ai alta optiune ...
      Aveti link aici + 5$ la inscriere . Succes ! http://www.viespar.ro/?reff=149314d8158b4a6ccfa1aef8e177e686

      Ștergere
  2. Dupa cum ai vazut, probabil, site-ul se afla in faza beta. Adica acum se formeaza echipele. In luna februarie o sa inceapa si sarcinile, deci prin martie o sa vin cu prima dovada de plata!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt mamica si imi rotunjesc veniturile pe http://www.fandealer.de?ref=1lkmcpko3br4w048ws0cos00sc4owwggg8wk88sws0wgw4gwg8
    au dovezi de plata si sunt seriosi
    daca aveti nevoie de ajutor contactati -ma(mitreavalentina86@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BUNA .TI-AM TRIMIS SOLICITARE LA YAHOO MESS...BEATRICE

      Ștergere
    2. Buna, ma poti ajuta si pe mine?? (clau_b76@yahoo.com) Ms

      Ștergere
    3. nu raspunde linkul!! trimite-mi si mie linkul de referal pe mcerasela70@yahoo.com

      Ștergere
  4. interesant aces socialbirth.com. Nu stiam de el dar o sa-l testez sa vedem ce iese ... Multumim de informatie!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu prea am avut incredere in site-uri de genul, dar pe neobux exista forum in romana si sunt si dovezi de plata, plus ca sunt utilizatori din intreaga lume si foarte multi romani care mi-au dat incredere.
    http://www.neobux.com/?r=volleyball

    RăspundețiȘtergere
  6. buna eu am primit bani de pe neobux instant,toata incredera

    RăspundețiȘtergere
  7. O metoda revolutionara de facut bani (nu pe net si imi cer scuze admin ului daca deranjez cu acest comentariu :D )...incepe la 1 iulie. Este vroba de mesaje, oferte promotionale prin SMS. te inscrii pe site, completezi un mic formular pentru ca in functie de preferintele tale ( de unde iti faci cumparaturi, telefoanele preferate, masina pe care o detii plus multe altele) primesti ofertele pe telefon si esti platit pentru asta. Insa nu te poti baza doar pe banii pe care ii primesti pentru mesajele tale. Spun asta pentru ca e un sistem MLM pe 5 nivele. Cu putina ambitie iti poti asigura un venit substantial in fiecare luna, care la un moment dat va fi pe pilot automat...nu e chair atat de simplu pe cat suna totusi...Pentru mai multe detalii accesati www.jig.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VivaSMS, la care se refera howtopickupgirls mai sus nu este deloc o vrajeala. Ai dovada de plata aici

      Ștergere
  8. Neobux plătește instant și este online din 2008. Din task-uri se câștigă bine dacă te ții de treabă! M-am apucat de 2 săptămâni de lucru, am primit prima plată de 2 $ instant, iar în curând ajung la 3$ și voi solicita a doua plată. Chiar merită încercat:
    http://www.neobux.com/?r=AurelianDobre

    RăspundețiȘtergere
  9. Detalii aici despre cele mai bune 3 PTC-uri (cum faci bani din task-uri, cu dovezi de plată etc.): http://top3ptc2013.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scrie-mi pe lazar_marina@yahoo.com si iti mai dau eu site-uri care platesc sigur. in dolari nu puncte sau bitcoin sau alte ccc-uri

      Ștergere
  10. Răspunsuri
    1. Inca nu am atins suma minima pentru retragere. Dar se apropie si momentul retragerii (100$)

      Ștergere
  11. Cum castig bani?
    Nimic mai simplu... Zi de zi, noi cei de la MailDirect desfasuram campanii de promovare prin email pentru partenerii nostri si pentru ca tu esti cel care ia decizia meriti sa fii recompensat din plin:

    pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi
    pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newsletter)
    pentru Share pe Facebook primesti 1 cent pentru fiecare campanie impartasita pe Facebook (se comisioneaza un singur share / campanie)
    in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii nostri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile la care se aplica)
    primesti 10 centi pentru fiecare user care se inscrie din partea ta in platforma MailDirect pentru primii 200 de prieteni, dupa care suma scade la 2 centi.
    in momentul in care atingi suma de 50$ in contul tau, la prima plata, incheiem un contract cu tine si iti viram banii in contul tau personal, ulterior platile fiind facute in baza contractului initial fara alte formalitati.
    Inca nu te-am convins? Primesti 10% din castigul intregii tale echipe! (nu se comisioneaza Share-ul pe Facebook din partea referarilor)

    Mult succes si... spor la comisioane!


    http://www.maildirect.ro/inregistrare/3f8567023fc3d3e787cd51782bb030cb

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vrajeala mare mail direct niste tepari.feriti-va de ei

      Ștergere
  12. Castigi bani cu 6 lei..descriere: cum sa faci bani multi repede, usor si legal cea mai noua metoda de a face bani pentru romani! bani rapid si sigur pe internet. testat! eu am facut 3000.00 de lei in 3 saptamani! e randul tau! functioneaza! singurul care functioneaza cu adevarat! nu risti nu cistigi. nu este nici o gluma, crede-ma! depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit iti pot schimba viata (si portofelul!), depinde numai de tine \\"poti face bani usor si repede\\\\" crede-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). aceasta este cea mai usoara si mai rapida cale. poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. merge! e testat! tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. eram sceptic, totusi… in urma cu ceva vreme navigam aiurea pe internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 lei. imediat m-am gandit \\\"chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie\\\". dar, curios fiind, am continuat sa citesc. articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1.00 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe internet sau prin mail la cat mai multe adrese. pur si simplu! dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc, la urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6.00 lei si 6 timbre? cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. asa ca m-am interesat la pttr si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! deci am facut infima investitie de 6.00 lei. surpriza!…ghiciti ce s-a petrecut! intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. eram uluit! m-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! in prima saptamana am primit 37.00 de lei, la sfarsitul celei de-a doua aveam 109.00 lei, in a treia saptamana stransesem 2547.00 lei! si banii continua sa vina cu repeziciune. in mod cert a meritat sa cheltui cei 6.00 lei si cele 6 timbre (am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. in primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. cum? pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : \\\\\"m-am adaugat la lista ta\\\\\\\\\", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). acum iei 6 bancnote de 1.00 leu si pui cate una in fiecare din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in cate un plic si inchizi plicurile. ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1.00 leu. acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese):.; 1.curticean monica str.clujului nr.47 Arad jud.arad cod 310047; 2. petre alexandra Elena, str. Victoriei nr.16 bl 32 sc.a ap.16 cod postal 105600 Campina-Prahova; 3. posa maria, str. Dobarca nr. 6, bl 14, ap.22, cod 550149, Sibiu – jud Sibiu; 4.chitoiu iuliana, str. aleea cocorilor, nr.6, e1, ap.325, jud. Braila, cod postal 810291.;5.ilies marilena srt -bejan, bl64, ap72 sc 2 et1, deva jud -hunedoara cod postal 330144 ;6.MORARU CRISTINA,Oficiul Postal Bucuresti nr.12,Casuta Postala 12 – 286,oras Bucuresti,jud.Bucuresti
    restul in mesajul de mai joss !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o mare teapa , am trimis 50 plicuri si o mare teapa , nu puneti botul.

      Ștergere
    2. Pai eu nu v-am avertizat? Cum sa crezi asa o mare gogomanie?

      Ștergere
    3. Banii primiti in cutia postala?? :))

      Ștergere
  13. http://www.sfi4.com/13681538/FREE

    O alta posibilitate de facut bani de acasa e aceasta. Daca doriti mai multe detalii contactati-ma la iulica.iulica10@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Sal all! Daca un am ink paypal ma pot inregistra ?
    Ms.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Pentru viespar.ro ai nevoie de un cont in banca in care iti vor fi virati banii!

      Ștergere
  15. Eu mi-am facut cont pe o gramada de conturi si acel "doar cateva minute pe zi si faci multi bani" s-a transformat in cateva clik-uri (zeci) pe fiecare site, zilnic (30 zile), unele si de 2 ori pe zi, si ajungi si la 100 clik-uri pe zi si de la 10 minute pe zi, cum se lauda toti, ajungi la minim 4-5 ore pe zi sau mai bine (ca pui si timpul in care intri pe fiecare site sa te loghezi +alti pasi ceruti pe fiecare site in parte)... si la cat timp am ajuns sa pierd...pe ele am ajuns la concluzia ca nu se merita. Cele care platesc mai bine per clik (mazbux etc) cica ar fi spam...nu am verficat personal inca. Paivert ma momeste cu bap-uri ca ma pot upgrada sau macar primi ads mai bine platite daca trec peste 1600 dar oricat ma stradui...nu ajung acolo pt ca toate bap-urile pe care le castig mi le iau innapoi ziua urmatoare, si nici macar nu cumpar ceva. Imi dau in schimb reclame prost platite (cam 100 pe zi la 0.0005 dolari), si daca nu le faci...pierzi ocazia de a castiga de pe ele si pierzi oricum si bap-urile pe care ti le iau innapoi atat atunci cand treci de pe o zi pe alta dar si cand vizionezi reclame (ads) si ca sa nu mai zic atunci cand cumperi micro ads. La timpul care il pierd pe site cu toate ads urile lor prost platite si bap urile lor...chiar nu merita. La tiket nu mi-au raspuns. Eu, ca incepator, am facut calcul si ies la 1- max.2 dolari castigati (maxim) pe fiecare site de facut clik pe reclame in 30 zile. Exceptand mazbux sa zicem si cele de tipul...care platesc 2 dolari pe zi dar daca e pacaleala...dzeu stie.!! Orele pe care le pierd pe net cu prostia asta cu clikurile ... daca eu nu fac mare cct de ce as mai recomanda cuiva? daca tu esti platit cu 0.001 sau 0.0005 sau si mai putin pe clik pe 30 sec (majoritatea), atunci tre sa inscrii mii de referali ca sa iei ceva poate. Si upgrade-urile inseamna sa le dai bani ca sa ai sansa sa castigi mai bine, fara sa-ti garanteze nimeni asta (dai 100 euro sa zicem ca sa ai sansa sa primesti mai multe clik-uri deci mai multa munca si mai bine platita, oh da...in loc de 0.01 sa zicem iei 0.02 pe recl (era un exemplu, depinde de site)....si o pot tine tot asa ca am citit bine pe toate site-urile regulile si etc. si daca e profitabila pt cineva treaba asta cu siguranta acela nu esti tu, ci cel care detine site-ul si punct. Sincer...pot pierde vremea si altfel...fara sa muncesc gratuit practic pentru altii. Politica ar trebui sa fie...m-am inscris si imi merge asa de bine incat vreau sa il inscriu si pe cutarita ca sa-i mearga si lui bine, si nu "daca inscriu 1000 de insi o sa-mi mearga bine". Nu vreau sa va descurajez...care vreti sa puneti botul...go. Dar macar va pun in tema la ce sa va asteptati... Site-urile in cauza abia asteapta sa aiba mai multi membrii inscrisi pe care sa-i plateasca prost si sa ii munceasca cat pot (adica sa vada ads-uri) ca cei care vor sa isi faca rec. pe site sa fie atrasi de nr mare de membrii si de vizualizarile reclamelor...si deci sa plateasca.

    RăspundețiȘtergere
  16. daca nu poate fi accesat link-ul direct copiatil in bara de sus si ...Enter :) Va astept sa castigam impreuna cativa banuti

    RăspundețiȘtergere
  17. http://clixten.info/?ref=alime

    RăspundețiȘtergere
  18. hai sa incercam impreuna sa vedem ce iese : http://PayRefe.net/index.php?ref=304485 , multumesc

    RăspundețiȘtergere
  19. http://www.viespar.ro/?reff=75415b66f09ecea5181699b8c98ff9f0 inregistrazate pe link-ul de mai sus si primesti 5$ bonus

    RăspundețiȘtergere
  20. http://www.viespar.ro/?reff=75415b66f09ecea5181699b8c98ff9f0 inregistrazate pe link-ul de mai sus si primesti 5$ bonus

    RăspundețiȘtergere
  21. От 3000 до 8000 в день в рекламном модуле
    на сайт товара
    http://glopages.ru/affiliate/6727945
    на форму оплаты
    http://glopages.ru/affiliate/buy/6727945

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.wowapp.com/w/aurelian93/Mateo-Angelini Hi friends this is the new app WOWAPP with this app you can speak with friends like skype and whats up, and the most important thing you can earn more money.

    RăspundețiȘtergere
  23. Salut o buna metoda de a face bani , sincer mi se pare asta(va rog frumos selectati link-ul intreg pentru sfatul oferit) : http://landing.omni-cash.com/1-58017.html , tot ce trebuie sa faci este sa intri zilnic si sa iti aduci refferali , si ai 5 monede diferite care cresc : Euro , dolari , si altele ... uita-ti-va , daca doriti :)

    RăspundețiȘtergere
  24. http://www.viespar.ro/?reff=5ece8b6a55974264d787f33a47c63dd2 DA CLICK PE ACEST LINK, FA-TI CONT SI INCEPE IMEDIAT SA FACI BANI ONLINE. CHIAR FUNCTIONEAZA!

    RăspundețiȘtergere
  25. http://www.viespar.ro/?reff=d8b87d0502a729ed92962bf300df1458 Cu putina rabdare poti castiga un ban in plus pe luna.

    RăspundețiȘtergere
  26. http://www.viespar.ro/?reff=1f2e46cc5fe2ee4ab039cafb4553efb4 aici chiar castigi bani

    RăspundețiȘtergere
  27. http://www.viespar.ro/?reff=1f2e46cc5fe2ee4ab039cafb4553efb4 aici chiar castigi bani

    RăspundețiȘtergere
  28. împrumut! împrumut!! împrumut!!!
    Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, credite ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
    Apoi trimiteți-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a solicita un împrumut

    RăspundețiȘtergere

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates