luni, 8 aprilie 2013

Ati observat ca in majoritatea programelor pe care le prezint pe acest blog, indiferent ca sunt jocuri, site-uri de PTC sau like-to-cash, exista posibilitatea de a va mari castigurile daca aveti mai multi afiliati. In acest articol o sa va arat ce trebuie sa faceti pentru a va creste numarul de afiliati.

Afiliatul este o persoana care intra intr-un program pe baza sau in urma recomandarii dumneavoastra. Detinatorul programului respectiv va recompenseaza pentru publicitatea pe care i-o faceti cu un procent din castigurile sale. In majoritatea cazurilor, asta nu inseamna ca el (afiliatul) va castiga mai putin decat daca s-ar fi inscris din proprie initiativa, ci recompensa dumneavoastra va fi platita din profitul detinatorului acelui program, dar se calculeaza ca procent din castigurile afiliatului.

Sa vedem ce metode de a castiga noi afiliati avem:

  1. Facebook. Potrivit Facebrands.ro, in Romania sunt, la ora actuala, 5.929.380 de utilizatori ai Facebook.Printre care, cu siguranta, esti si tu. Ai, probabil, cateva sute de prieteni si sigur cativa dintre ei ar dori sa castige ceva bani in timpul liber. Posteaza link-urile de afiliat pe contul tau de facebook, din cand in cand! Ai grija, insa, sa nu devii prea insistent!
  2. Creeaza-ti propriul blog. Ai cele doua variante ultrafolosite de bloguri gratuite: blogger (pe care si eu il folosesc) sau wordpress. Creeaza-ti un blog, scrie articole care sa ofere un continut bun, optimizeaza-l ca sa ajunga cat mai sus in cautari pe google, apoi asteapta sa castigi noi afiliati.
Daca nu va descurcati cu blogurile gratuite, pentru o suma modica va pot ajuta sa-l puneti pe picioare! Ori ma contactati pentru detalii, ori plasati o comanda pe microjoburi.ro

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Afla primul metode de a face bani pe net

Parteneri

- Cum-sa-faci-bani.org - Invata cum poti face bani!

- www.afaceri-profitabile.com - Informatii despre afaceri profitabile

- Bani-online.net - Inca un site care te invata sa faci bani rapid

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates