joi, 16 mai 2013

In urma cu mult timp, pe vremea regimului comunist, existau locuri de munca si majoritatea oamenilor aveau bani numai ca nu aveai ce sa iti cumperi cu banii respectivi. In momentul de fata exista mai putine locuri de munca.. si mult mai putini bani .. ba chiar termenul de „loc de munca” a evoluat foarte mult iar acum oamenii au posibilitatea de a lucra de acasa.

Cum este asta posibil? Datorita internetului desigur . Aceasta retea care tine planeta conectata ne ofera chiar si noi locuri de munca. Citind aici un articol despre banii pe net am ajuns la concluzia ca aproape oricine are cunostine minime de limba engleza poate face bani lucrand de acasa chiar si o ora pe zi. Suna chiar super... De fapt chiar am citit un articol despre cum iti poti vinde fotografiile pe internet, mai exact pe site-uri specializate. Trebuie sa recunosc ca la prima vedere mi s-a parut destul de greu de crezut ca cineva sa cumpere fotografiile mele (sau ale altcuiva) pentru ca nu stiam exact scopul. Mai tarziu am ajuns la concluzia ca respectivele fotografii vor fi folosite mai mult de designeri web care vor incerca sa creeze site-uri noi, pliante pentru diferite cluburi, cafenele, baruri, evenimente sau pur si simplu pentru editare grafica.

Pentru mine personal acest lucru este super, mai ales ca am o pasiune pentru fotografie si multe de povestit si de aratat cand vine vorba despre acest subiect. Am inteles ca se pot castiga multi bani, cu cat mai multe poze vei adauga pentru ca, atunci cand cineva cumpara o fotografie, aceasta nu este scoasa de la vanzare (el cumparand de fapt o licenta). Astfel o singura fotografie ne poate aduce sute sau chiar mii de dolari. Trebuie sa spun totusi ca am aruncat o privire peste cele mai cumparate poze si am ramas uimit: sunt imagini deosebite pentru care si eu as da bani doar ca sa imi fac un nou tablou in living.

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates