vineri, 25 octombrie 2013

sursa foto: http://symeonrbrown.com/money-blogging/
Mai intai de toate trebuie sa cunosti cheia pentru succesul tau online. Internetul este un mediu deschis 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, de care oamenii se ajuta atunci cand au o problema. Daca crezi ca poti folosi acest mediu pentru a-i ajuta pe utilizatorii lui sa rezolve o problema vei ajunge sa castigi bani.

Unul dintre cele mai bune lucruri la bloguri este ca reprezinta un mijloc de auto-exprimare. Intr-o lume in care este destul de greu sa te faci auzit, blogurile creaza o cale prin care iti poti expune opiniile, transmitand starile tale oamenilor care citesc ce ai tu de spus.

Blogurile sunt destul de ieftine de intretinut. Inca un mare beneficiu al lor este ca nu ai nevoie de multi bani ca sa ai propriul blog. De fapt, ai nevoie doar de doua lucruri: un domeniu si hosting, iar costurile sunt mai mici de 10 euro pe luna. Exista cateva site-uri la ora actuala care iti ofera atat domeniu cat si hosting gratuit asa ca iti poti seta blogul tau gratuit insa nu ai atat de multe avantaje ca si in cazul in care platesti pentru el.

Un blog reprezinta o modalitate relativ usoara cu care sa faci bani, mai ales daca esti student si ai ceva timp liber (Dar nu este singura modalitate) Exista multe moduri in care poti face bani din publicitate, sponsorizare, programe de afiliere sau vanzarea propriilor produse pe internet. Exista persoane la ora actuala (in Romania foarte putine) care fac peste 100.000 de euro pe an dintr-un blog, persoane care au inceput cu o investie de 10 euro pe luna.

Blogurile pot fi folosite pentru a contacta audienta dintr-un anumit domeniu de interes. Adevarul este ca, folosind un blog, poti sa ajungi la persoane interesate de un anumit produs sau serviciu si chiar poti deveni persoana de la care sa cumpere acel produs sau serviciu.

Cu cat vei avea continut mai bun, cu atat mai bune vor fi si rezultatele asa ca este in interesul tau sa iti faci blogul cat mai unic si interesant.

In concluzie, poti face bani cu orice blog dar trebuie sa iei acest lucru in serios, la fel ca oricare alta munca. Vei vedea ca rezultatele nu vor intariza sa apara!

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates