vineri, 23 mai 2014

Daca tot petreci mult timp pe aceasta retea de socializare, vizualizand poze si dand like-uri, ce-ai spune daca ai putea sa faci si bani din asta? Vine ca o noutate, dar da, e posibil. In loc sa dai like-uri pe gratis, ai putea sa o faci in schimbul unor castiguri. Sigur ti-ar placea sa incerci si sa profiti de o asemenea oportunitate!

Cum functioneaza?

Exista doua site-uri ce iti pun la dispozitie aceasta posibilitate, si anume FanSlave si FanDealer. Tu ai nevoie doar de un cont de Facebook, real si activ, insemnand sa ai macar 5 prieteni, o poza de profil si ceva actualizari de status. Dupa crearea contului si autentificarea pe site, acceseaza meniul principal si apoi selecteaza ‘Your account - Facebook overview’. Apasa ‘Connect’ pentru a permite contului tau de Facebook sa se conecteze cu aplicatia ce va urma sa verifice like-urile, cu scopul de a-ti oferi bani. O noua fereastra se va deschide pentru a permite accesul si va trebui sa dai click pe ‘Allow’. Cateva pagini iti vor aparea, iar acestea sunt cele carora trebuie sa le dai ‘Like’. In dreptul fiecareia, va fi afisata si suma pe care o vei primi pentru like-ul respectiv. Selecteaza fiecare pagina in parte si da ‘Like’ iar pe fiecare. Pentru a verifica daca banii iti sunt virati in cont, intoarce-te la pagina de web FanSlave sau FanDealer si apasa ‘Update’. Mai pe larg explicat am vazut un articol si pe acest site despre bani.

Cum primesc banii?

Poate cel mai important aspect al acestei ‘afaceri’ este modalitatea prin care vei primi banii. E foarte usor. Iti este necesar un cont de PayPal sau Payza pentru a-ti putea retrage fondurile. Suma minima ce poate fi retrasa este de 15 euro pentru FanSlave si 30 de euro, in cazul FanDealer.

Tips

Pentru generarea de profituri mai mari, incearca sa verifici in fiecare zi ce oferte mai apar, pentru a profita de ele. Fii prezent online pentru castiguri substantiale.

Nu incerca sa trisezi sau sa apelezi la diferite trucuri, pentru a-ti asigura venituri mai mari. Daca dupa ce iti retragi sumele de banii respective si apoi dai ‘Unlike’ reclamelor, vei fi probabil descoperit si sanctionat. Asa ca joaca cinstit! De asemena, nu iti este permis sa ai mai multe conturi.

Extra

In acelasi mod explicat in detalii mai sus, poti face bani si prin intermediul Twitter. Aceiasi pasi se aplica si pentru aceasta retea de socializare, fiind necesar sa dai ‘Follow’ la anumite pagini.

Alta modalitate de a castiga extra este folosindu-te de Youtube, dar si de alte site-uri. Pe Youtube, trebuie sa vizionezi anumite clipuri, foarte scurte, de maxim 30 de secunde. Iar in cazul altor site-uri, de asemenea, trebuie pur si simplu sa le accesezi. Aceste metode te rasplatesc cu credite, ce sunt transformate in bani dupa cum urmeaza: 200 de credite echivaleaza 1 euro. Similar, poti retrage banii cu ajutorul contului tau de PayPal sau Payza. Inca un articol pe aceasta tema este disponibil la urmatorul link.

17 comentarii:

  1. Cam cat se castiga cu metodele prezentate?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bani Online se pot face foarte simplu , trebuie doar sa stii cum :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu mai va pierdeti timpul cu earn$share este o pacaleala

    RăspundețiȘtergere
  4. Este bine de stiut ca Facebook-ul ofera si altceva in afara de socializare, avand in vedere ca din ce in ce mai multi oameni petrec majoritatea timpului pe aceasta retea.

    RăspundețiȘtergere
  5. POKER AUTOMATICS is automatic system for gaining guaranteed passive income from online poker
    24 hours per day 7 days a week without human participation.
    You don’t need any experience or skill to play poker. Forget about risks!
    Deal with your favorite things, enjoy life. And entrust money management to... robots!
    Robots, which have being earning daily profit from online poker for more than 4 years.
    Create an account, make a deposit and watch the sum in your account growing every day
    without your participation.
    Withdraw profits in any convenient way at any convenient time.
    https://pokeram.com/?ref=miskkka

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu gasesc :Facebook overview

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutare, mai jos va prezint 3 metoade de a face bani in mod simplu si eficient, din punctul meu de vedere va recomand sa incercati, nu sunt venituri mari la inceput dar daca aveti rabdare si continuitate puteti ajunge la castiguri frumoase. Spor la bani!

    https://www.neobux.com/?r=dimeebag

    http://www.clixsense.com/?8451526Shrink Link

    http://useclix.com/index.php?ref=dimeebag

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.wowapp.com/w/aurelian93/Mateo-Angelini Hi friends this is the new app WOWAPP with this app you can speak with friends like skype and whats up, and the most important thing you can earn more money.

    RăspundețiȘtergere
  9. Îți prezint cel mai bun PTC.

    Online din 2007, cu 6 milioane de membri.

    Vino în echipa mea pe ClixSense: http://csl.ink/1DWH

    RăspundețiȘtergere
  10. eu fac in jur de 20-30 euro pe luna vizionand reclame si dand like-uri pe facebook nu este o suma mare dar pentru 2-3 ore pe zi cat timp petrec la pc este ok . http://www.fanslave.net/ref.php?ref=1377428

    RăspundețiȘtergere
  11. Cel mai bun site de facut bani usor cu task-uri este viespar si iti da si 5 dolari la iscriere gratis click pe link http://goo.gl/0kROG5

    RăspundețiȘtergere
  12. Cel mai bun site de facut bani usor cu task-uri este viespar si iti da si 5 dolari la iscriere gratis click pe link http://goo.gl/0kROG5

    RăspundețiȘtergere
  13. va invit sa va inregistrati http://www.fanslave.net/ref.php?ref=1571112

    RăspundețiȘtergere
  14. Chestiile astea cu bani castigati pe net sunt bazaconii am incercat si eu asa ceva dar a fost un fiasco .Nustiu dece unni pposteaza asemenea lucruri ca ne fac sa ne pperdem timpul cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Salut! Am gasit cateva idei de facut bani prin intermediul Internetului pe un site, http://cum-fac-bani-pe-net.ro/, sper sa fie de ajutor tuturor celor care vor sa obtina un venit suplimentar.

    RăspundețiȘtergere
  16. ✅Plata in 2 zile
    ✅ Lucrează de acasă
    ✅Fără experiență
    ✅Fără vânzare, întrebaÈ›i-mă cum Iată numărul meu de WhatsApp +27825893609

    RăspundețiȘtergere

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates