duminică, 29 iunie 2014



Daca sunteti deja membri viespar si ati facut bani cu ei, atunci sigur o sa faceti bani si cu Simplejobs.ro. Simplejobs este cea mai recenta inventie a romanilor intreprinzatori care, dupa cum ii spune si numele, ofera joburi simple pentru un pret .... bun as zice. Mai ales cei cu bloguri mai vechi de 4 luni o sa se bucure ca pot primi pana la 5$ pentru un advertorial. Destul de bine, nu-i asa?

Suma minima de retragere este de 60$, plata se poate face doar prin PayPal. Insa plata pe task (sau simple job) este, in medie, de 0,10$, ceea ce este destul de bine! Si sunt task-uri simple, de exemplu:
"Intra pe Google.ro si fa o cautare dupa carucioare copii..... si intra pe rezultatul cu titlul ...: Carucioare Copii (tine minte pozitia site-ului pe care ai dat click)
In pagina care se deschide da click pe oricare 2 butoane sociale ( Imi place, Distribuie, Google +1, Tweet, Distribuie G+ )
" Si asta e tot, trimiti dovada ca ai efectuat task-ul ("1. Pe ce pozitie ai gasit site-ul www.....ro pe care ai dat click? 2. Pe ce butoane sociale ai dat click si cu ce user esti inregistrat in retelele sociale?") si in maxim 24-48 de ore de la data rezolvarii, in timpul zilelor lucratoare, primesti 0,10$ pentru efortul tau.

Daca mai scrii si un advertorial pe blog, mai iei 5$. Plus bonusul de inscriere de 5$. Deci, nu mai pierdeti timpul, inscrieti-va acum si faceti bani pentru concediu! SPOR LA BANI!



34 de comentarii:

  1. Buna stiti vre-un site pe care poti face bani, iar plata sa nu fie prin card ci prin western sau alte metode ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai bun mod de a face bani de acasa rapid si sigur lucrand 10-15 minute pe zi.
      http://is.gd/oOLE6y inregistreaza-te si contacteaza-ma 3n1fun@gmail.com pentru sprijin.
      Succes!

      Ștergere
    2. Cel mai bun mod de a face bani de acasa rapid si sigur lucrand 10-15 minute pe zi.
      http://is.gd/oOLE6y inregistreaza-te si contacteaza-ma 3n1fun@gmail.com pentru sprijin.
      Succes!

      Ștergere
  2. exista multe metode de a face bani pe internet recunosc ca nu le-am incercat pe toate, dar din experienta va spun ca majoritatea nu platesc. Degeaba faci 200 de dolari in 2 saptamani daca nu o iti primestii banii niciodata.
    Daca chiar vreti sa castigati bani pe net atuci inaintea de a va inscrie intr-un program, interesativa daca acel program plateste, daca exista dovezi de plata,etc

    RăspundețiȘtergere
  3. cine nu sa gandit vreodata sa faca bani pe internet? stim cu totii cat sunt salarile din romania, si fiecare cred ca isi doreste un venit suplimentar, eu m-am documentat si interesat timp de cateva luni si am descoperit cateva site-uri foarte bune cu care am facut bani frumosi, simplu, doar pentru a viziona videoclipuri, pentru a da like-uri sau pentru a face reclama la un link, am postat aici 5 site-uri foarte bune, cine vrea sa profite acum! intrati pe blog faceti-va cont (cel mai bine ar fi pe toate cele 5 site-uri) si incepe-ti sa faceti bani, eu personal castig intre 60 si 100 de $ pe zi doar din aceste 5 site-uri, bafta si nu trebuie sa imi multumiti http://sfaturi-sa-faci-bani.weebly.com/blog/top-site-uri-unde-poti-castiga-bani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Idiotule, de ce duci in eroare cu Payfunda.biz si Visitetomonei?
      Ai castigat vreun ban cu ei?
      Te platesc bine pentru clientii pe care ii trimiti la ei?

      Ștergere
  4. Din scrierea de articole se pot scoate bani frumos, daca iti dai interesul si te duce putin capul.

    RăspundețiȘtergere
  5. O metoda pe cat de simpla atat de eficienta, in a castiga bani de acasa, vezi aici despre ce este vorba, vine insotita si de dovezi plata Faci bani lucrand de acasa

    RăspundețiȘtergere
  6. Am aici reteta succesului intr-un blog: http://unicat-blog.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel mai tare site care plateste 100%, si asta doar pentru a te juca si ati insusii abilitatile cu privire la economie, un joc virtual care trateaza viata reala si din care poti face bani daca ai o strategie buna,,,te astept in echipa mea ca sa facem performanta...http://www.marketglory.com/strategygame/radudorin

    RăspundețiȘtergere
  8. Va recomand calduros si o platforma de servicii online unde puteti castiga bani online ca freelancer din cunostintele si abilitatile voastre : www.23lei.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. singurul joc de strategie(management)in fotbal unde banii obtinuti din vanzarea de bilete,transferuri,bonusuri de victorii si din diverse competitii,pot fi convertiti in bani reali.arata ca esti cel mai bun manager numai pe:http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Ialebanul

    RăspundețiȘtergere
  10. Cel mai bun mod de a face bani de acasa rapid si sigur lucrand 10-15 minute pe zi.
    http://is.gd/oOLE6y inregistreaza-te si contacteaza-ma 3n1fun@gmail.com pentru sprijin.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  11. poti face bani intrand pe : http://www.marketglory.com/strategygame/DeeLeto foarte usor, fara stres. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  12. Salutare, mai jos va prezint 3 metoade de a face bani in mod simplu si eficient, din punctul meu de vedere va recomand sa incercati, nu sunt venituri mari la inceput dar daca aveti rabdare si continuitate puteti ajunge la castiguri frumoase. Spor la bani!

    https://www.neobux.com/?r=dimeebag

    http://www.clixsense.com/?8451526Shrink Link

    http://useclix.com/index.php?ref=dimeebag

    RăspundețiȘtergere
  13. http://banipeinternet2016.blogspot.ro - Aici gasesti cele mai eficiente metode de a face bani in anul 2016 !

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu recomand viespar.Trebuie sa strangeti bani din taskuri si cand obtineti suma de 50$ acestia pot fi retrasi. Nu va imbogatiti dar daca vreti sa faceti banuti in plus si aveti la dispozitie cateva minute pe zi click http://www.viespar.ro/?reff=e1784295378b7767bd72ae82888d1237

    RăspundețiȘtergere
  15. Îți prezint cel mai bun PTC.

    Online din 2007, cu 6 milioane de membri.

    Vino în echipa mea pe ClixSense: http://csl.ink/1DWH

    RăspundețiȘtergere
  16. eu fac in jur de 20-30 euro pe luna vizionand reclame si dand like-uri pe facebook nu este o suma mare dar pentru 2-3 ore pe zi cat timp petrec la pc este ok . http://www.fanslave.net/ref.php?ref=1377428

    RăspundețiȘtergere
  17. Doriti sa faceti 300 de euro online in urmatoarea luna?

    Nu, nu e nici un fel de scamatorie. Am o prietena careia i-au fost livrati astazi 300 de euro in contul de Paypal si tot ce a trebuit sa faca e sa petreaca 10 minute pe zi la calculator timp pe trei saptamani. Deci va incurajez sa cititi mai departe ca nu aveti nimic de pierdut!

    Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti cont pe urmatorul site:
    http://awsondaj.com/?ref=123486

    Dupa ce va logati primiti 10€ bonus. Puteti participa la pana 5 sondaje pe zi. Pentru fiecare sondaj completat (care contin 10 intrebari grila si dureaza maxim 5 minute sa le completati) primiti 3€.

    Matematica e simpla: in 20 de zile puteti acumula 300€ care este suma minima pe care o puteti extrage in contul de Paypal!

    Nu sunt in nici un fel afiliata cu acest site avand in vedere ca abia am aflat de el, dar prietena mea m-a asigurat ca functioneaza si de cand mi-am facut cont am acumulat deja 30€.

    Va incurajez si pe dumneavoastra sa il incercati! Sigur puteti gasi 10 minute pe zi, pe care le petreceti oricum in fata calculatorului, si sa le folositi productiv.

    ---> http://awsondaj.com/?ref=123486

    RăspundețiȘtergere
  18. Puteti castiga banuti frumosi prin vanzarea de suplimente alimentare Castigi 30% comision prin distribuirea de link-uri de produse la care doriti sa faceti publicitate. Daca o persoana este interesata de produsul promovat si il cumpara, atunci primiti comisionul de 30%.
    P.S. Primesti bonus de bun venit si 5% comision de la afiliatii tai. Vezi detalii despre cashinpills

    RăspundețiȘtergere
  19. Cel mai bun site de facut bani usor cu task-uri este viespar si iti da si 5 dolari la iscriere gratis click pe link http://goo.gl/0kROG5

    RăspundețiȘtergere
  20. http://www.finalbux.com/?ref=munteanuvasea

    RăspundețiȘtergere
  21. împrumut! împrumut! împrumut !!!
    Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale, nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
    Apoi, trimiteți-ne un e-mail la: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) pentru a solicita un împrumut

    RăspundețiȘtergere
  22. Salut, numele meu este Victoria Alberto, victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. am pierdut aproximativ 6.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 80.000 euro, aproape că am murit, nu aveam unde să merg. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. în martie 2017, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Olivia Daniel, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie. mama bună vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumi, și Dumnezeu poate continua să vă binecuvânteze. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui pe colegii români, că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați rapid un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). puteți să mă contactați și prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  23. Halo, sunt Helena Julio din Ecuador, vreau să vorbesc bine despre Serviciul de finanțare Le_Meridian pe acest subiect. Serviciul de finanțare Le_Meridian îmi oferă sprijin financiar atunci când toată banca din orașul meu a respins cererea de a-mi acorda un împrumut de 500.000,00 USD. Am încercat tot ce am putut pentru a obține un împrumut de la băncile mele aici, în Ecuador, dar m-au respins cu toții, deoarece creditul meu era scăzut, dar cu harul dumnezeiesc, am aflat despre Le_Meridian, așa că am decis să încerc să solicit acest împrumut. Cu Dumnezeu dispus să-mi acorde un împrumut de 500.000,00 USD cererea de împrumut pentru care băncile mele din Ecuador m-au refuzat, a fost foarte grozav să fac afaceri cu ele, iar afacerea mea merge bine acum. Iată Le_Meridian Financing Investment Email / WhatsApp Contact dacă doriți să aplicați împrumuturi de la ei.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Contact: + 1-989-394-3740.

    RăspundețiȘtergere
  24. Salut tuturor, astăzi sunt super încântat. Am văzut comentarii de la persoane care au primit deja un împrumut de la Sabinhelps@gmail.com și apoi am decis să mă înscriu pe baza recomandărilor lor. În urmă cu câteva ore, am confirmat un total de 10.000 de euro pe care i-am solicitat din contul meu bancar. Aceasta este o veste foarte bună și sfătuiesc oricui are nevoie de un împrumut real pentru a depune o cerere prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp la +79267494861.

    RăspundețiȘtergere
  25. TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN FROM A GENUINE FINANCE COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response: drbenjaminfinance@gmail.com

    I am Mrs,Leores Jazbel by name, I live in United State Of America, who have been a scam victim to so many fake lenders online between November last year till July this year but i thank my creator so much that he has finally smiled on me by directing me to this new lender who put a smile on my face this year 2020 and he did not scam me and also by not deceiving or lying to me and my friends but however this lending firm is BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE (drbenjaminfinance@gmail.com) gave me 2% loan which amount is $900,000.00 united states dollars after my agreement to their company terms and conditions and one significant thing i love about this loan company is that they are fast and unique. {Dr.Benjamin Scarlet Owen} can also help you with a legit loan offer. He Has also helped some other colleagues of mine. If you need a genuine loan without cost/stress he his the right loan lender to wipe away your financial problems and crisis today. BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly via Call/Text: +1(415)630-7138 Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    When it comes to financial crisis and loan then BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE is the place to go please just tell him I Mrs. Leores Jazbel direct you Good Luck.......................

    RăspundețiȘtergere
  26. ✅Plata in 2 zile
    ✅ Lucrează de acasă
    ✅Fără experiență
    ✅Fără vânzare, întrebaÈ›i-mă cum Iată numărul meu de WhatsApp +27825893609

    RăspundețiȘtergere

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates