duminică, 10 martie 2013


Am descoperit de curand o metoda destul de simpla de a face bani pe net, mai ales pentru cei care tasteaza destul de repede (si eventual folosind ambele maini): sa completezi formulare de captcha.


Sumele sunt destul de mici, dar castigurile sunt sensibil mai mari decat cele de la site-urile PTC (paid to click - revin in curand cu mai multe informatii despre astfel de site-uri). Daca esti rapid si acorzi ceva timp activitatii, poti ajunge la cativa dolari pe zi!

Pentru cei care nu stiu ce este un formular captcha, priviti imaginea de mai sus si va veti da seama imediat ce este si la ce foloseste.

Cum se castiga bani din completarea acestor formulare de captcha?
  1. Te inscrii pe site-ul www.protypers.com
  2. Te duci la meniul ”Solve images” si rezolvi captcha-urile care iti sunt oferite si castigi bani.

Ce trebuie sa stii inainte de a incepe:
  • limita minima pentru a retrage banii este de 3$. Banii se vireaza automat in contul de PayPal in fiecare luni in care se aduna suma minima!
  • atentie, pentru fiecare imagine ai un timp limita de 15 secunde. Incearca sa te incadrezi in el. Si incearca sa faci cat mai putine greseli, pentru ca acestea se contorizeaza si iti dau rata preciziei. Daca aceasta scade sub un anumit prag, nu mai esti eligibil pentru rezolvarea de imagini.
  • in pagina statistici gasesti un orar cu intervalelel de timp cand se plateste mai mult. De exemplu, ca sa-ti faci o idee, intre orele 17.00-18.00 ora serverului (23.00-00.00 ora Romaniei) rata de plata este cea mai ridicata, respectiv 1,40$ pentru 1000 de imagini corect rezolvate.
Si, bineinteles, vei primi 10% din valoarea castigurilor celor pe care tu ii convingi sa se inscrie (atentie, 10% din valoarea castigurilor, nu din castiguri. Asta inseamna ca profitul lor ramane neschimbat, tu primesti acei 10% din profitul site-ului). Acesti bani ii vei castiga dupa ce vei convinge minim 5 prieteni sa se inscrie si acestia isi vor primi prima plata!

Spor la bani!

Daca nu te-ai inscris pana acum, poti sa o faci apasand aici!

Un comentariu:

  1. Singura metoda in care faceti bani http://bit.ly/29z6tf1

    RăspundețiȘtergere

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Afla primul metode de a face bani pe net

Urmareste-ne prin e-mail

Parteneri

- Cum-sa-faci-bani.org - Invata cum poti face bani!

- www.afaceri-profitabile.com - Informatii despre afaceri profitabile

- Bani-online.net - Inca un site care te invata sa faci bani rapid

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates