joi, 11 aprilie 2013


Update 2015: Gimmehits.coms-a transformat in wukh.net.  Nu cunosc (inca) detalii despre programele lor.

Sincer sa va spun, de cateva zile tind sa cred ca aceste metode de a castiga bani folosind conturile de pe retelele sociale (facebook, twitter, pinterest, youtube etc.) sunt mult mai productive decat PTC-urile. La PTC-uri muncesti zile intregi pentru a castiga cativa centi pe zi (mai ales daca nu ai afiliati). Folosind aceste metode, chiar si fara afiliati, castigurile sunt de cateva zeci de centi pe zi. Daca te concentrezi si pe cresterea numarului de afiliati, poti ajunge chiar si la 2-3 euro pe saptamana!



Gimme Hits

Asa ca sa ne concentram pe modalitatile de a face bani folosind conturile din retelele de socializare. Ca sa nu-mi umplu inutil aceste conturi de like-uri si share-uri care nu ma reprezinta, mi-am creat cate unul special pentru aceste site-uri. Aveti grija, insa, sa-l faceti sa arate cat mai "real", adica sa aveti o poza, o descriere, profilul completat in totalitate, ca si cum asta ar fi contul principal.

Astazi vorbim despre gimmehits.com. Gimmehits.com este creat folosind aceeasi platforma ca si Socialbirth.com. Gradul de asemanare este atat de mare, incat, daca nu ar avea logo-ul sus, nu ti-ai da seama in care din cele doua te afli. Asa ca nu o sa mai insist asupra modurilor in care se castiga bani, am explicat deja aici.

Diferente notabile fata de Socialbirth.com:
  • paritatea de schimb a monedelor castigate este de 2000 monede pentru 1$, adica 20 monede pentru 0,01$, fata de 1000 de monede pentru 1$. Insa pentru un like poti primi de la 15 monede pana la 1 moneda, fata de 5 pana la 1 moneda dincolo.
  • bonus zilnic pentru activitate este de numai 20 de monede, fata de 50 de monede in Socialbirth.com.
  • Pentru afiliati, numai daca acestia sunt activi (adica au minim 100 de actiuni/click-uri pe site) primesti $0.20 pentru fiecare utilizator, fata de 0.50$ in Socialbirth.com. 
  • Banii pot fi retrasi doar prin PayPal, iar suma minima pentru retragere este de 1$, fata de 2$ la Socialbirth.com.
Una peste alta, decizia de a va inscrie in unul din cele doua va apartine. Eu am ales sa ma inscriu in ambele, ca sa-mi cresc profiturile!

Asa ca HAI SA FACEM NISTE BANI IMPREUNA si inscrie-te CHIAR ACUM apasand pe bannerul de mai jos (daca te inscrii ACUM apasand pe acest banner, vei primi 50 de monede ca BONUS DE INSCRIERE!):

Iata si dovada de plata!

Si o noua dovada de plata:
Inca o dovada de plata de la gimmehits.com

3 comentarii:

  1. Va recomand un joc de strategie in care faceti bani reali, combinati utilul cu placutul ;) dupa o perioada puteti ajunge si la un castig de 2000 euro pe luna !!!! Doar incercati si veti vedea! http://www.marketglory.com/strategygame/maubau

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca doriti sa faceti bani da ti click pe acest linkhttp://qaredrbu.win/4580653409292/

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca doriti sa faceti bani da ti click pe acest link
    http://qaredrbu.win/4580653409292/

    RăspundețiȘtergere

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Afla primul metode de a face bani pe net

Parteneri

- Cum-sa-faci-bani.org - Invata cum poti face bani!

- www.afaceri-profitabile.com - Informatii despre afaceri profitabile

- Bani-online.net - Inca un site care te invata sa faci bani rapid

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates