marți, 4 iunie 2013

Update 2015: Un alt proiect romanesc decedat! 

Daca proiectul socialbirth.com s-a dovedit un real succes (cel putin pentru mine, vedeti aici dovezile de plata, am depasit 20$ pana in prezent), am zis sa dau o sansa unui alt proiect romanesc, de aceasta data tradus in limba romana (deci si pentru cei care nu se descurca in engleza), asa ca haideti sa vedem in continuare o alta modalitate de a face bani pe net care sa contribuie la bugetul de cheltuieli al acestei veri: Social Promoter. (fostul Share2Win.ro)

Social Promoter foloseste aceeasi platforma ca si SocialBirth.com, deci nu va fi greu sa va acomodati cu meniul. Doar mai putine modalitati de a castiga bani, respectiv Facebook, Google+, Twitter si YouTube.
Creditele pot fi transformate in bani reali la o rata de conversie de 200 credite pentru 1$. Suma minima pentru retragere este de 2$, dar este recomandat sa retrageti la o suma cat mai mare, deoarece se percep taxe de retragere.

Din afiliere, avantajele sunt urmatoarele:

  • 10 monede pentru fiecare utilizator invitat
  • 0.05$ pentru fiecare utilizator invitat
Pentru a primi comisionul, afiliatul tau trebuie sa faca cel putin 10 click-uri.

Asa ca hai sa contribuim la bunastarea romanilor si sa castigam bani pe Facebook dand like-uri, follow pe Twitter sau +1 pe Google+! Inscrieti-va acum, dand click pe bannerul de mai jos!

Social promoter, Buy or sell ads on social media networking website

UPDATE 15.06.2013

Iata si dovada de plata de la Social Promoter.

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates