sâmbătă, 15 septembrie 2012

Din seria jocurilor care îţi aduc bani reali, astăzi continuăm cu Dungeons-treasures.com, un joc de aventuri, în care personajul tău, un cavaler medieval, trebuie să evolueze pe parcursul unei luni calendaristice, să adune cât mai mmult aur, aur care la finalul lunii se transformă în dolari dungeons&treasures (DT$), care pot fi reinvestiţi în joc sau pot fi schimbaţi în euro (1DT$ = 0,70 euro)!
În principiu treaba e simpla: începi cu un cavaler, care are câteva calităţi (destul de slabe), fără bani, deci nu ai la dispoziţie decât o opţiune: să explorezi o temniţă (dungeon=temniţă).

Ajungi acolo din meniul "Place->Tavern->Find a dungeon". În temniţa respectivă vei întâlni diferiţi monştri, vei găsi comori sau aur ori chei. Atenţie la chei, sunt două tipuri de chei: chei care deschid alte uşi din temniţă şi chei care deschid cufere cu aur.

Ai dreptul la o singură temniţă pe zi. După ce ai explorat toată temniţa, mergi la "Place->Chest room", unde, cu cheile găsite în temniţă vei putea să deschizi câteva cufere în care vei mai găsi nişte aur (mult mai mult decât ai colectat în catacombe). Dacă ai mai găsit ceva arme sau armuri, mergi la "You->My equipment" şi te echipezi cu ele, dacă nu, poţi să-ţi cumperi de la "Place->Shops"

Dacă te simţi norocos, poţi să participi la multele concursuridin meniurile "Contest" sau "Bonus", dar atenţie, la cele mai multe dintre ele, participarea costă!

Cu cat mai mult aur aduni până la sfârşitul lunii în curs, cu atât mai bine, pentru că în primele zile calendaristice ale lunii viitoare, aurul se transformă în bani reali, iar totul se reseteaza şi o iei de la capăt.



 
Când atingi suma minimă de 5 DT$ poţi cere transferul banilor în contul tău de Paypal (DT$1 = €0,70)

Bineînţeles, dacă mai convingi câţiva prieteni să se înscrie de pe linkul tău de referal, poţi câştiga între 5% şi 40% din ceea ce ei câştigă (fără ca asta să le afecteze lor câştigul, gândiţi-vă că banii aştia oricum îi oprea administratorul jocului pentru el), până la 20% din câştigurile celor care se înscriu de pe linkul de referal al prietenilor tăi şi până la 14% ale celor înscrişi de pe linkul de referal al prietenilor prietenilor tăi!

Nu te-ai înscris încă? Grăbeşte-te, să nu ţi-o ia prietenii tăi înainte! Vezi aici dovada de plata 

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates