miercuri, 12 septembrie 2012

Update 2015: Virtconomics.com este offline. 

Am început să fac bani pe net jucând virtconomics.com (link afiliere).

O să încerc să vă dau câteva sfaturi din experienţa pe care am căpătat-o în primele zile în acest joc, aflat încă în stare beta (jocul a fost lansat pe data de 04 decembrie 2011).

Imediat după ce v-aţi făcut contul (dacă nu aţi făcut-o încă, puteţi să o faceţi acum, apăsând aici) veţi primi 10 RON de la "stat" (adică cei care guvernează jocul). Ce să faceţi cu atâţia bani? Păi să-i înmulţiţi, desigur!

Un lucru foarte important: o să observaţi că fiecare personaj are trei caracteristici: influenţă, energie şi inteligenţă.

Influenţa
Influenţa se calculează după formula: (ENERGIE+VÂRSTĂ)*INTELIGENŢĂ/100. Este cel mai important indicator de pe joc. Toate bonusurile de la stat sunt raportate la influenţă (A*B/100; unde A=bonusul de la stat, respectiv impozitul de la susţinători şi afiliaţi; B= influenţa), precum şi taxele pe care le primiţi de la susţinători şi afiliaţi în valoare de 15% respectiv 10% (ex: la o influenţă de 50 primiţi 7.5% de la susţinători şi 5% de la afiliaţi). Pe lângă toate bonusurile, este un indicator care influenţează 50% din salariu, iar un nivel ridicat de influenţă te ajuta să convingi alţi jucători să iţi devină susţinători în urma unei întâlniri convocate de tine sau de el.

Energia.
Energia este unul dintrei cei 3 factori care alcătuiesc influenţa. Poate fi crescută instant consumând mâncare şi vin, sau treptat daca deţineţi un costum sau casă. Energia scade în fiecare ora şi după fiecare întalnire cu 5%.

Inteligenţa.
Inteligenţa este unul dintrei cei 3 factori care alcătuiesc influenţa. Poate fi crescută instant citind ziare şi treptat deţinând televizor şi diplomat. Inteligenţa scade în fiecare ora şi după fiecare întâlnire cu 5%.

Ce trebuie să faci, mai întâi cu cei 10 RON? Din meniul de pe bara de sus, mergi la Piaţă -> Închiriază locuinţă şi închiriază o locuinţă. După cum aţi văzut mai sus, locuinţa creşte energia, care va duce la creşterea influenţei şi deci la bonusuri şi rezultate mai bune Ar trebui să o găsiţi cu 1 RON/zi, eu am ales 5 zile.

Sursa foto: http://www.sxc.hu/photo/1157865
Apoi mai ai două posibilităţi: să munceşti sau să îţi dai întâlniri în care să influenţezi ceilalţi jucători să-ţi devină susţinători, iar ca bonus primeşti nişte RON de la stat! Alegeţi cu grijă perioada în care să munciţi, deoarece durează 8 ore, timp în care nu poţi să mai faci altceva (să-ţi dai întâlniri, spre exemplu). Eu am ales să muncesc noaptea, cât timp eu dorm, astfel încât ziua să-mi pot da întâlniri.

Cum îţi dai întâlniri? De pe bara de meniu, apeşi pe Întâlniri, apoi cauţi un utilizator care nu a mai avut activitate de câteva luni (cel puţin 1 lună), ca să ai ceva sorţi de izbândă în a-l influenţa (adică să-l convingi să te susţină şi tu să iei bonusul de la stat) şi apeşi pe butonul întâlnire din dreptul acestuia. Apoi aştepţi circa 30 de minute (cam atât durează întâlnirea) şi cauţi alt jucător cu care să te întâlneşti. Durează ceva la început, pentru că bonusurile de la stat sunt foarte mici, pentru că şi influenţa ta este mică, dar încet-încet se adună ceva.

Seara, înainte de culcare, mergeţi la Piaţă -> Piaţa muncii şi găsiţi-vă un job. Nu o să primiţi cât scrie acolo, dar mai primiţi şi peste noapte 1-2 RON.

A doua zi, cu ce aţi adunat în ziua precedentă şi peste noapte, citiţi un ziar (creşte inteligenţa, le găsiţi apăsând pe butonul Acasă, mai în josul paginii, sub titlul "Presa locală") şi, dacă vă mai rămân bani, luaţi-vă ceva de mâncare (vă creşte energia instant, găsiţi la Piaţă -> Piaţa bunurilor). Atenţie la ziare, alegeţi unul cu preţ mic şi rating cât mai mare (se găsesc, dacă le căutaţi cu atenţie, ziare cu 10-11 RON şi cu rating de 3-4.). Apoi, înapoi la întâlniri şi seara la muncă.

Adunaţi bani până când vă permiteţi să vă cumpăraţi un costum (costă aproximativ 70 RON la acest moment), un diplomat (aproximativ 225 RON) şi un televizor (aproximativ 270 RON).

Cam atât pentru primele săptămâni în virtconomics.com. Păi durează ceva până reuşeşti să scoţi bani din jocuri, ce credeaţi?

Vezi dovada de plata pentru virtconomics.com aici!

15 comentarii:

 1. Si cum transform din ron in xau si dupaia in euro? Sau trebuie sa depun euro ca sa fac ceva?

  RăspundețiȘtergere
 2. Mergi la "piata financiara", iar din submeniu alegi "piata financiara XAU", de unde alegi "cumpara XAU", introduci cantitatea de XAU pe care vrei sa o cumperi (este o limita minima de 5 XAU), dupa care din acelasi submeniu de sus, alegi "piata financiara EUR" si faci aceeasi operatiune, numai ca de data asta dai XAU pe EUR.

  Daca vrei sa depui euro, poti sa o faci pentru o dezvoltare mai rapida, dar eu am ales sa nu investesc nimic, din banii mei reali, asa ca o sa lucrez mult pana o sa reusesc sa fac banii din joc pentru a-i investi!

  Revin, in curand, cu informatii detaliate despre cum sa te dezvolti mai repede fara bani!

  RăspundețiȘtergere
 3. Mergi la "operatiuni Euro" --> "Retrageri", alegi una din cele 2 metode: Paypal sau Transfer bancar, introduci datele de identificare ale contului ales, apoi faci retragerea.
  Atentie! Suma minima de retragere este de 20 de euro, iar comisionul este 25%, indiferent de metoda de retragere aleasa!

  RăspundețiȘtergere
 4. http://www.virtconomics.com/recruit/i3yfdog9tadtnupgqyr6

  RăspundețiȘtergere
 5. http://www.virtconomics.com/recruit/i3yfdog9tadtnupgqyr6

  RăspundețiȘtergere
 6. disqus_7Do4W2EiZT21.03.2013, 18:56

  http://www.virtconomics.com/recruit/wqrakwwu56123oqqvkry

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru a putea retrage banii, acestia trebuie transformati din RON in XAU, apoi din XAU in EURO. Ca sa faci aceste operatiuni, trebuie sa mergi la "piata financiara", iar din submeniu (apare imediat sub meniul principal) alegi "piata financiara XAU", de unde alegi "cumpara XAU", introduci cantitatea de XAU pe care vrei sa o cumperi (este o limita minima de 5 XAU), dupa care din acelasi submeniu de sus, alegi "piata financiara EUR" si faci aceeasi operatiune, numai ca de data asta dai XAU pe EUR. Cursul de schimb este de aproximativ 27 RON pentru 1 XAU si de aproximativ 50 XAU pentru 1 EURO.

   Daca vrei sa depui euro, poti sa o faci pentru o dezvoltare mai rapida, dar eu am ales sa nu investesc nimic, din banii mei reali, asa ca o sa lucrez mult pana o sa reusesc sa fac banii din joc pentru a-i investi!

   Daca mai ai intrebari, nu ezita sa mi le adresezi, in masura in care ma pricep o sa incerc sa iti raspund.

   Spor la bani!

   Ștergere
 8. Din pacate administrare siteului s-a deteriorat si cei mai multi jucatori au trecut pe o alta platforma: CEA A GOALTYCOON.
  Un manager de fotbal in care inveti sa administrezi o echipa.E interesant si se poate juca oricand castigand si bani. Ar trebui sa faci un review si despre el. Daca va intereseaza va pot ajuta cu sfaturi si tot ce stiu eu pentru a va ajuta sa castigati bani.

  http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/adinelbvb
  Pentru informatii si contact adinelbvb@yahoo.com Raspund la orice intrebare daca va inscrieti la mine

  RăspundețiȘtergere
 9. ma intereseaza si pem ine care ma ajuta

  RăspundețiȘtergere
 10. singurul joc de strategie(management)in fotbal unde banii obtinuti din vanzarea de bilete,transferuri,bonusuri de victorii si din diverse competitii,pot fi convertiti in bani reali.arata ca esti cel mai bun manager numai pe:http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Ialebanul

  RăspundețiȘtergere
 11. singurul joc de strategie(economica),unde banii obtinuti din : lupte,razboaie,infiintarea de companii etc,pot fi convertiti in bani reali.http://www.marketglory.com/strategygame/Ialebanul

  RăspundețiȘtergere

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Afla primul metode de a face bani pe net

Urmareste-ne prin e-mail

Parteneri

- Cum-sa-faci-bani.org - Invata cum poti face bani!

- www.afaceri-profitabile.com - Informatii despre afaceri profitabile

- Bani-online.net - Inca un site care te invata sa faci bani rapid

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates