duminică, 3 martie 2013

In ultimele saptamani am cautat noi metode de a face bani pe net, majoritatea in domeniul microjoburilor. Am gasit destule site-uri, asa ca am fost destul de ocupat. Din pacate, marea  majoritate a acestora nu merita efortul inscrierii, deoarece fie nu au joburi suficiente, fie nu le valideaza la timp pe putinele active. Asa ca m-am gandit sa va scutesc de efortul de a incerca aceste site-uri, intocmind o lista a "rusinii".

O sa prezint in continuare o serie de site-uri pe care efortul meu de a face bani a ramas fara rezultat. Asta nu inseamna ca voi nu puteti incerca, dar cel mai probabil, efortul vostru va ramane tot fara rezultat!

Daca aveti si voi experiente asemanatoare, nu ezitati sa le impartasiti cu noi, folosind formularul de comentarii de mai jos!

Fara alte introduceri, iata lista de "nu merita", in ordine, de la cel care merita cel mai putin efort, pana la cel care ar putea sa merite oarecare efort, daca nu aveti pretentii foarte mari:
  1.  JobLay. Total joburi active (inca) postate: 18. Cel mai recent job este din 19.07.2013.
  2. GetPaid. Joburi putine pentru Romania, am completat un job, cred ca in urma cu doua saptamani si nici acum nu a fost evaluat.
  3. Minijobz. Am rezolvat 4 minijoburi de trei saptamani, inca mai asteapta aprobarea beneficiarului. In rest, doar 8 minijoburi in lista de joburi disponibile.
  4. ClickChores. Desi am finalizat doua microjoburi, care au fost acceptate si pentru care am primit si banii, numarul total de joburi postate in acest moment este de 10. Nu arata data postarii, asa ca nu stiu care este cel mai recent microjob. 
  5. Minute-workers. Are destule joburi listate, dar nu mi-au placut angajatorii. Am rezolvat trei sarcini, la doua am primit review negativ. Din punctul meu de vedere, asta e o pacaleala, ca sa nu plateasca sarcina rezolvata.
Repet, alegerea de a va inscrie va apartine, daca veti avea experiente mai bune decat ale mele, va astept sa le impartasiti mai jos. Daca aveti experiente negative cu alte site-uri, de asemenea va rog sa le impartasiti cu noi!


6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. :) Apreciez ca negativ modul in care intelegi sa-ti faci reclama. Daca as face acelasi lucru pe blogul tau, crezi ca ai accepta asa ceva? Acest comentariu ramane, dar urmatorul in care repeti tehnica de mai sus, va fi sters!

      Ștergere
  2. Banuiesc ca ai auzit de fiverr, in Romania exista platforme de acest fel (microjoburi.ro si unpol.ro cred ca sunt cele mai cunoscute, dar mai sunt) si eram curios daca ai un top si pentru acestea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am auzit si de fiverr, si de hiremefor5, si de multe alte clone. Microjoburi.ro l-am prezentat in articolul "Tu ce ai face pentru 50 de lei". Un top in curand, dupa ce reusesc sa le testez.

      Ștergere
  3. sint numai minciuni.....
    pierdere de timp

    RăspundețiȘtergere
  4. ai uitat de socialtrade24.de , nu mai plateste !

    RăspundețiȘtergere

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates