marți, 25 iunie 2013

Update 2015: VIVA SMS si-a dat obstescul sfarsit!

Astazi vorbim despre un alt proiect romanesc care promite: vivaSMS. Despre succesul socialbirth.com am mai vorbit. Despre viespar.ro am mai spus, astept sa ajung la suma minima de plata (care, intre noi fie vorba, este cam mare - 100$, dar, avand in vedere ca sunt la inceput si au nevoie de fonduri pentru a dezvolta sistemul, acceptam). Am ajuns la al treilea site romanesc de facut bani de acasa, respectiv nou infiintatul vivaSMS.

De ce promite? Pai, iata, in cateva cuvinte, in ce consta:
  • dai numarul tau de telefon, primesti SMS, primesti bani pentru ca citesti SMS-ul
  • le oferi sansa si prietenilor tai sa castige bani in acest mod, primesti bani pentru fiecare SMS citit de acestia
  • prietenii tai le spun altor prieteni de-ai lor despre oportunitate, tu primesti bani pentru fiecare SMS (si tot asa, pana la nivelul 5).
Daca v-am trezit interesul, iata si cifrele exacte:
  • Bonus de bun venit. Este un bonus de 200 de unitati de credit (echivalent cu 2 EUR) direct in contul tau de plati din vivaSMS. imediat ce ti-ai confirmat contul
  • Pentru fiecare SMS promotional pe care il vei primi de la vivaSMS contul tau va fi creditat cu 3 unitati de credit (= 3 eurocenti)
  • Pentru fiecare noua inregistrare valida in echipa ta primesti un bonus de 10 unitati de credit (= 10 eurocenti), valabil numai pentru primul nivel de recomandare
  • Pentru fiecare SMS promotional trimis in grupul tau de prieteni, pe 5 niveluri, tu primesti cate 1 unitate de credit (= 1 eurocent)
Ce parere aveti? vi se pare putin?Pai sa facem un calcul pentru prima luna de activitate:
  • bonus de bun venit: 2 euro
  • 4 saptamani * 5SMS-uri/zi (numarul maxim) * 3 zile/saptamana (poti alege 3 zile in care sa NU primesti SMS) * 3 eurocenti = 180 eurocenti = 1,8 euro
  • Daca mai recomanzi si la 12 prieteni = 12 prieteni * 10 centi = 1,2 eur.
  • Daca fiecare prieten prinde doar 3 saptamani de activitate din aceasta luna, avem 3 saptamani * 5 SMS/zi * 3 zile / saptamana * 12 prieteni * 1 eurocent =  540 eurocenti = 5,4 euro
  • TOTAL: 2+1,8+1,2+5,4=10,4 euro intr-o luna 
Crescand numarul prietenilor recomandati, castigul se multiplica exponential. Sa luam un exemplu in care fiecare recomanda doar 10 prieteni (sunt sisteme in care eu am si cate 700 de recomandari). Castigurile de 1 cent/SMS merg pana la nivelul 5. Asta inseamna ca eu recomand sistemul catre 10 prieteni (nivelul 1), fiecare din cei 10 recomanda mai departe catre alti 10 prieteni (nivelul 2) si tot asa, pana la nivelul 5. In total, vor fi: 10 recomandari pe nivelul 1, 100 de recomandari pe nivelul 2, 1000 de recomandari pe nivelul 3, 10.000 de recomandari pe nivelul 4 si 100.000 de recomandari pe nivelul 5 (cu conditia ca fiecare sa recomande mai departe catre 10 prieteni). Numai din castigul pasiv (adica doar din SMS-urile recomandarilor) castigurile vor fi de 111.110 * 1 cent = 111.110 eurocenti, adica 1111,1 euro!

ATENTIE! NUMARATOARE INVERSA A INCEPUT. CASTIGA MAI MULT CEL CARE SE AFLA CAT MAI IN VARFUL RECOMANDARILOR! Nu mai este timp de pierdut. SMS-urile vor incepe sa curga de la 01.07.2013, iar pana atunci e timpul sa ne formam echipele! Inscrierea se face doar pe baza de recomandare, asa ca nu mai pierdeti timpul inutil si inscrieti-va chiar astazi, apasand pe link-ul urmator:
Este foarte important de știut că sunt complet interzise conturile multiple! O persoană = un cont!
Iar înregistrarea este permisă doar persoanelor fizice, nu și celor juridice!
Chiar dacă ai două sau mai multe telefoane, fă-ți doar un singur cont, altfel NU vei putea încasa banii de pe nici unul din conturile create!
Chiar dacă ai o firmă sau lucrezi la o firmă și ai mai multe telefoane,fă-ți doar un singur cont, altfel NU vei putea încasa banii de pe nici unul din conturile create!

Cum se pot incasa banii?
1. Cand ajungi la un numar de credite in valoare de 5 Euro (adica 500 unitati de credit), vei putea sa-i folosesti pentru reincarcarea cartelei tale PrePaid (numai in cazul in care numarul de telefon cu care te-ai inregistrat in baza de date corespunde unei cartele de tip PrePaid). Nu exista posibilitatea incarcarii unui alt numar de telefon decat acela folosit la inregistrare.

2. Cand ajungi la creditul de 10 Euro (adica 1000 unitati de credit), poti sa alegi un voucher electronic sau poti sa oferi creditul cadou catre o alta persoana (voucher-ul va putea fi folosit numai intr-unul din magazinele partenere vivaSMS care accepta prin contract aceste vouchere).

3. Pentru un credit de peste 20 Euro (adica 2000 unitati de credit), poti alege optiunea sa primesti banii prin transfer bancar, pe baza datelor furnizate de tine ce vor fi introduse intr-un contract in conformitate cu legile fiscale in vigoare din Romania.

UPDATE 12.03.2014
Iata si dovada de plata:

14 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Cred ca este valabil pentru oricine doreste sa se implice si sa faca ceva bani in plus!

      Ștergere
    2. Este real sau fals este cam vechi nu este de anul acesta

      Ștergere
  2. mi-am facut cont la ei da nu am primit pana acum nici un sms...a primit cineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu am primit deja 6 SMS-uri, iar cei inscrisi in echipa mea au primit 52 de SMS-uri.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa trimiti niciun SMS, trebuie sa te inscrii de pe link-ul de mai sus, apoi sa-ti completezi datele si sa astepti sa primesti SMS.

      Ștergere
  4. Salutare, mai jos va prezint 3 metoade de a face bani in mod simplu si eficient, din punctul meu de vedere va recomand sa incercati, nu sunt venituri mari la inceput dar daca aveti rabdare si continuitate puteti ajunge la castiguri frumoase. Spor la bani!

    https://www.neobux.com/?r=dimeebag

    http://www.clixsense.com/?8451526Shrink Link

    http://useclix.com/index.php?ref=dimeebag

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie nu mi se incarca pagina de la link?

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie nu mi se incarca pagina de la link?

    RăspundețiȘtergere

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates